menuBar
areas
 


Velkommen til lærersiden!

I skolen indgår aktiviteter i geometri på alle klassetrin. Vi sætter fokus på anvendelse og læring: Griffit = at gribe og begribe. I udviklingen af serien har designere, lærere og konsulenter på matematikområdet bidraget med viden og erfaring.

Redskaberne er funktionelle måle- og tegneredskaber, hvor ergonomi har høj prioritet. Stabilitet og funktionelle greb har desuden afgørende betydning i forhold til yngre og motorisk usikre elever. Eleven kan bruge sin opmærksomhed på opgaveløsning.

Skalaer overholder gældende ISO-norm ved streglængde og stregtykkelse. Det sikrer korrekt og hurtig aflæsning. Der er valgmulighed mellem gennemfarvede og transparente versioner.

Fælles for konceptet er designet i 3D, hvor klassiske figurer som pyramide og kegle indgår. Produktet opnår hermed ekstrem styrke og lethed, hvor huller danner greb: stabelbare redskaber, der samtidigt er materialebesparende. Et princip, der har opnået patentstatus.

Redskaberne er som visuelle ikoner let genkendelige på papir, skærm og interaktiv tavle. Vi vil løbende udvikle disse it-funktioner, men viser allerede eksempler på animationer, som du kan bruge i undervisningen!

 

20 cm lineal


trekant 45/90


vinkelmåler